Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Rymdblues" by Janna Levin * Book PDF Kindle ePub Free

Rymdblues

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Rymdblues
  • Author : Janna Levin
  • Release Date : January 02, 2018
  • Genre: Astronomy,Books,Science & Nature,
  • Pages : * pages
  • Size : 1677 KB

Description

Detta Àr berÀttelsen om en av vÄr tids största vetenskapliga upptÀckter: gravitationsvÄgor. UpptÀckten har nu belönats med Nobelpriset i fysik.
Svarta hĂ„l Ă€r mörka, per definition. NĂ€r svarta hĂ„l kolliderar med varandra, sker det i det dolda. ÄndĂ„ Ă€r tvĂ„ svarta hĂ„l som gĂ„r ihop en lika kraftfull hĂ€ndelse som universums födelse. Energin som skapas blir till vibrationer i sjĂ€lva rumtiden: gravitationsvĂ„gor.
Inget teleskop kan se hÀndelsen, det enda belÀgg vi har för att den Àgt rum Àr vibrationer I rumtiden. Einstein förutspÄdde gravitationsvÄgornas existens 1916 och hundra Är senare lyckades vi spela in det första ljudet av gravitationsvÄgor frÄn rymden, ett soundtrack till astronomins tysta film.
I Rymdblues berÀttar Janna Levin, en av de astrofysiker som medverkat I projektet, den fascinerande berÀttelsen om besattheten, ambitionerna och utmaningarna för de vetenskapsmÀn som gav sig ut pÄ en svÄr femtio Är lÄng resa för att fÄnga dessa flyktiga vÄgor. Janna Levins hÀnförande berÀttelse om överraskningar, besvikelser, prestationer och risker mÄlar en talande bild av den moderna vetenskapen.


Ebook Free Online "Rymdblues" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "(DOWNLOAD) "Rymdblues" by Janna Levin * Book PDF Kindle ePub Free"